Giv brysterne nyt liv med et brystløft

10 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Plastik kirurgi er inden for de seneste år blevet mere acceptabelt i de brede kredse. Før i tiden var kosmetiske operationer forbeholdt en særlig gruppe af befolkningen, hvilket i høj grad skyldtes prisen på operationerne og udbredelsen af de kirurgiske metoder.

Det var således meget dyrere at få lavet et par nye bryster eller rettet næsen for ti år siden end det er i dag. Samtidig får flere og flere mennesker udført kosmetiske procedurer som for eksempel opstramning af øjenomgivelser, hårtransplantationer og fjernelse af fedt depoter. Og blandt de mest populære og udbredte former for kosmetisk kirurgi finder vi brystløft.

Hvad er et brystløft?

En brystløft er en mindre procedure ved hvilken et bryst løftes højere op på overkroppen. Brystløft er oplagt for dig hvis bryster har mistet volumen eller er begyndt at hænge som følge af graviditet, amning eller vægt tab. Det er ganske naturligt at få hængebryster med alderen, idet huden omkring brysterne mister en del af sit fedtvæv og collagen, og dermed sin spændstighed og fasthed.

Når brysterne begynder at hænge, vil brystvorten pege nedad i stedet for fremad, hvilket kan give brystet et træt udseende. Ved et brystløft kan man ved manipulation af noget af det omkringliggende væv løfte brystvorten så den kommer op på plads, så at sige. For mindre bryster gælder det at der udelukkende løftes i den overliggende hud, mens det i tilfælde af større og tungere bryster ofte er nødvendigt at flytte rundt på brystvævet.

Hvor kan jeg få foretaget et brystløft?

Mange privat hospitaler rundt omkring i Danmark tilbyder brystløft til egnede kandidater. Nordsjællands Privathospital Agata kan tilbyde såvel stort som lille brystløft til ganske rimelige priser, som inkluderer konsultation, indlæggelse, bedøvelse og opfølgning.

Hvis du ønsker at vide mere om brystløft hos Nordsjællands Privathospital Agata kan du læse videre på hjemmesiden agata-privathospital.dk

More articles