Genvex, Genvex filter, Genvex energy 2 – find dem online

26 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er din bolig udrustet med et Genvex ventilations anlæg? Så vil du have brug for at udskifte filtrene i dette anlæg med jævne mellemrum. Filteret er nemlig alfa og omega for om dit Genvex ventilations anlæg fungerer optimalt og har den intenderede effekt.

Hvad er et Genvex anlæg?

Et Genvex anlæg er et såkaldt varme genvindings anlæg som omsætter varmen fra den luft som suges ud af din bolig til energi. På den måde kan du bruge dit Genvex anlæg til såvel billig opvarmning som til køling af din bolig. Du kan med et Genvex ventilations anlæg således få afkølet eller opvarmet – og samtidig filtreret – luft ind i din bolig uden at skulle lufte ud ved at åbne samtlige føre og vinduer.

Filtre til dit Genvex ventilations anlæg hos FilterNew

Dette er en stor fordel, ikke blot i forhold til din varme regning, men også hvis du eksempelvis er allergiker og ikke tåler de store mængder pollen som hænger i luften og sommeren. Med et Genvex ventilations anlæg kan du nemlig lufte ud gennem et filter, så at sige. De effektive filtre til Genvex anlæg, som du finder hos FilterNew, sørger nemlig for at den luft, som kommer udefra, er fri for pollen inden den kommer ind i din bolig.

Du bør udskifte dit pollen filter – også kaldet F7 filter – til Genvex ventilations anlæg cirka 1 til 2 gange om året. På den måde er du sikker på at dit Genvex ventilations anlæg fungerer efterhensigten og at du får så få pollen gener som muligt. Hvis du ikke har behov for et særligt pollen filter kan du vælge et G€ filter – eventuelt et G4 planfilter. Dette filter skal udskiftes tre gange på årlig basis hvis du ønsker det optimale indeklima i din bolig.

Du kan bestille billige Genvex filtre på filternew.dk

More articles