Gastronomi i topklasse på restaurant i Fredericia

02 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Ofte er det rigtig lækkert at gå ud og spise – også selv om der ikke er nogen særlig anledning dertil. Blot det at slippe for madlavning, oprydning og opvask er en lettelse i sig selv. Og så kan en god restaurant som oftest diske op med retter, man aldrig selv ville have kunnet tilberede – eller finde på.

Hvor finder jeg en lækker restaurant i Fredericia eller omegn?

Leder du efter en top klasse restaurant centralt placeret i det smukke Fredericia, kan du med fordel vælge Restaurant ROS. Restaurant ROS er en gourmet restaurant i absolut særklasse. Hos Restaurant ROS kan du få lækker, velsmagende mad, tilberedt af årstidernes økologiske og bæredygtige råvarer.

Restaurant ROS arbejder ud fra princippet, at alle skal kunne have råd til sund og vel tilberedt gourmetmad. Derfor kan du hos Restaurant ROS forvente en helstøbt kulinarisk oplevelse til kundevenlige priser, uden at du af den grund behøver at gå på kompromis med den gode kvalitet. Restaurant ROS lægger nemlig stor vægt på at holde de høje standarder ved lige, og vægter den faglige stolthed på lige fod med den solide håndværksmæssige kvalitet.

Hvad er der på menuen hos Restaurant ROS?

Restaurant ROS byder på lækre frokost og aften menuer, som begge spænder bredt når det handler om råvarer og tilberedning heraf. Til frokost kan du vælge mellem et stort udvalg af traditionelle danske smørrebrøds retter, som de fleste kender og holder af. I smørrebrøds menuen finder du blandt andet hjemmelavet hønsesalat, æg og rejer, pandestegt rødspætte filet og andre klassikere. Du kan også vælge dagens frokost menu, som er forskellig fra dag til dag. Til aften kan du vælge en tre eller en fem retters menu, begge sammensat af velsmagende retter tilberedt af gode, danske råvarer. Læs mere, og book bord online, på restaurantros.dk

More articles