Gallerier i Jylland – en del af ferien

19 juli 2021 Johanne Hansen

editorial

Aktiviter i sommerferien

Sommeren står for døren, og der er ingen tvivl om, at alle er kommet i sommerferie stemning. Ovenpå to hårde år med Corona, er der ingen tvivl om, at det er lige hvad vi trænger til – komme ud og opleve ting, opleve verden og ikke mindst se noget nyt end sin hjemmeskærm derhjemme, som vi har kigget så længe på. 

Af samme årsag går de helt store planer igang, og der skal planlægges og planlægges og atter planlægges. Det kan tage tid at finde på den helt perfekte sommerferie, især hvis du bare skal være hjemme. Her handler det om at kunne se udover sine egne grænser og ikke mindst være mindre subjektiv. 

Se med nye øje på dit hjemland og overvej, om der er ting, du burde se med nye øjne – og hvis du har børn, ting der måske kunne være sjove for dem?

Større børn kan også blive underholdt

Hvis du er på roadtrip i for eksempel Jylland, er der selvfølgelig også en masse ting at se i forhold til Sjælland, som jo trods alt er en del mindre. København dog en masse historiske museer, bygninger og biblioteker, som selvfølgelig tårner op og tager en del opmærksomhed.

Men frygt ej – der findes nemlig også en masse spændende seværdigheder og museer i Jylland. Tag nu for eksempel ARoS. Men du kan også udvide horisonten lidt, hvis nu dine børn er super kunst interesserede og tage dem ud og se på på Gallerier i Jylland istedet for. 

Her vil der være mulighed for at snakke med kunst interesserede ekspedienter, der vil kunne hjælpe og vejlede dine unger og måske endda fortælle sjove historier om malerierne. De vil også have mulighed for at købe et maleri – måske I skal spæde lidt til – og måske også få et indblik i, hvordan hele kunster-og galleriverdenen fungerer.

Flere Nyheder