Gå vinduespudserudstyret igennem, inden du går i gang med et større projekt

19 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Så fandt du endelig både tiden og den mentale energi til at få pudset ruderne derhjemme, for der er virkelig mange at gå i krig med, da der er flere etager at gøre godt med – og kældervinduerne skal heller ikke undgås.

Tiden kan ikke trækkes længere; der er ikke mere at gøre, og nu har du taget dig sammen til at sige, at du får det gjort over den her weekend, for vejret ser ud til at holde, og der er ikke andre aftaler i kalenderen.

Du har det gode vinduespudserudstyr liggende, eller det tror du i hvert fald, for det er ved at være længe siden, du har brugt det til sådan en stor opgave som den her.

Ellers har det kun været enkeltdele af alt dit vinduespudserudstyr, som du har brugt, når der lige var en stor fugleklat på et vindue, der skulle fjernes.

Vinduespudserudstyr

Men stigen er fundet frem, og klokken er ung, så det er bare med at gå i krig – men så er der begyndende problemer.

Du skal have styr på dit vinduespudserudstyr forud

For du kan mærke, der er noget af udstyret, som der er rustent, og du er ved at løbe tør for andet.

Alt det her var ting, som du skulle have ordnet, før du skulle til at udføre den her store opgave, for nu kommer det virkelig til at tage tid, hvis du skal hen at købe noget nyt vinduespudserudstyr, inden du kan begynde den her opgave, og så får du måske ikke gennemført den her weekend – og hvornår skal du så få det gjort?

Du kan også risikere, at selvom du går i gang med at pudse vindues med det udstyr, der ser ud til at virke, så vil det med stor sandsynlighed gå i stykker undervejs, og det er ikke sjovt at stå med en halvfærdig opgave med at pudse vinduer.

Flere Nyheder