Gå nye veje i dit sexliv – prøv bondage

11 June 2018 Astrid Pedersen

editorial

I dagens Danmark er sex på ingen måde nær så tabubelagt, som det var for blot tredive år siden. Den seksuelle frigørelse har sat sine præg på vores opfattelse af, hvad der er god tone, og hvad der hører sig privatlivet til. De fleste venner kan sagtens diskutere deres intime og erotiske liv, og samtidig gå ganske meget i detaljer. Og så hersker er en åbenhed omkring erotiske præferencer, som ikke er set før.

Bondage er for alle

For eksempel er det ikke længere fy-fy at snakke om, at man ejer et eller flere stykker sexlegetøj. De fleste er udmærket godt klar over, at sex i singlelivet bare er lidt mere spændende, når man krydrer det med en lækker vibrator eller en Fleshlight. Og det er ganske comme il faut at spice parforholdet og det seksuelle samliv op med lidt let BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme, Masochisme) eller andre former for rollespil. Især film som Fifty Shades Of Grey har hjulpet til med at afmystificere netop denne genre – og efterspørgslen på sexlegetøj til bondage har simpelt hen aldrig været større. Dette har den heldige indflydelse på udbuddet af bondage tilbehør, at dette også er eksploderet, og på nuværende tidspunkt er bredere og mere varieret end nogensinde før.

Hvorfor dyrke bondage?

Bondage kan virkelig være en øjenåbner i dit parforhold. Med den totale overgivelse følger også en mægtig rus, da dine behov og ønsker er fuldstændig i den dominerende persons vold. Bondage kan dyrke i lettere eller hårdere varianter – og er man ikke vandt til dette psykisk og fysisk udfordrende rollespil, er det nok smart at starte i den lette ende. Og her er det, at du kan få glæde af det store udvalg af udstyr til let BDSM, som findes på https://www.belugi.dk/bondage-fetich. her kan du købe alt fra silkereb og pelsforede håndjern til ball gags og blindfolds – alt til prisgaranti, og med diskret forsendelse!

More articles