Fyr op for festen med en jukebox

25 February 2020 Marcus Løhde Nielsen

editorial

Er der lagt op til fest? Vel ikke uden den rigtige musik? Forhåbentlig heller ikke uden den perfekte højtaler. Nærmere sagt, den rigtige jukebox. Den klassiske musikafspiller, der uden tvivl har haft sin storhedstid, har ikke forladt os endnu. Den er derimod blevet mere populær gennem årene, og det skyldes sandsynligvis nostalgi-trippet, der opstår, når musikken flyder ud af maskinen i en rusende, behagelig melodi. Så bør du ikke være med på moden og leje en jukebox til din fest? De nye maskiner har indbygget stærke højtalere og er med tusindvis af gode sange, både nye og gamle. Dertil er der mange modeller med hvert sit design, der spænder mellem den originale klassiker til nymoderne fortolkninger af musikmaskinen. 

WurliTzer

Skræddersyet jukebox til din fest

Når du skal leje jukeboxen til din fest, bør du handle hos Jukebox Fyn, der tilbyder jukebox leje i Faaborg. Jukebox Fyn tilbyder tre primære udlejninger: Light, Stor og Retro. Hver jukebox har sit eget originale design, men fungerer til ethvert formål hver især. Jukebox Light er et mindre afspilningsmedie, men har det samme store udvalg af musik – 5500 sange, rettere sagt. Der er forskellige temaer, samt indbyggede spillelister. Denne jukebox er derfor perfekt til familiefester, bryllupper, konfirmationer m.v. 

Derudover findes Jukebox Stor, også kaldt Sir Juke Stor, som er en kraftigere maskine, der egner sig perfekt til alle type fester; de rolige, de larmende og selvfølgelig abefesterne.

Jukebox Fyns sidste model er Retro. Her oplever man et nostalgi smæk, der kan sætte gang i ethvert arrangement. Den er ligesom, man husker og kender dem. Grundet stræbelsen efter det originale design, både i udseende og teknologi, kan Jukebox Retro som udgangspunkt ikke spille ligeså højt. Men bare rolig, der er mulighed for at tilslutte eksterne højtalere, der selvfølgelig spiller ligeså højt, som de andre tilbud. Festen bliver i den grad spækket med god musik, når du lejer Sir Juke Retro. 

Jukebox Fyn leverer på Fyn, Langeland og Fredericia-området. 

More articles