Forny dit gulv med microcement

05 februar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af det gamle, slidte trægulv i køkkenet, som suger fedtstof og spildte væsker til sig som en svamp? Eller er du led og ked af fliserne på dit badeværelses gulv, som samler kalk i fugerne og efterhånden er blevet temmelig gule og matte at se på? Så kan du overveje at få dækket gulvet med et tyndt lag microcement, og dermed slippe for de trælse misfarvninger og skønhedspletter på dit gulv.

Hvad er microcement?

Microcement, også kendt som microbeton, er helt grundlæggende cement pulver tilsat et farve stof, og som især benyttes til gulv belægning. Når du vælger at anvende microcement som belægning på eksempelvis dit badeværelse eller i dit køkken, får du en hård og modstandsdygtig overflade, som er nem at gøre ren og ikke så nemt bliver ridset eller skrammet. Derfor vælger flere og flere bolig ejere at lade boligens gulve behandle med microcement i rum, hvor der er stor risiko for slitage – for eksempel netop i køkken og bad, men også i entreen, i bryggerset eller på børne værelset.

Da microcement kun skal lægges i et meget tyndt lag for at være funktionelt, kan det sagtens lade sig gøre at lægge gulv varme ind i rum, hvor gulvet er beklædt med microcement. En anden grund til, at microcement er blevet så populært, er, at et gulv belagt med microcement ikke behøver at være gråt og kedeligt. Nu om stunder kan du sagtens få microcement i flotte farver, eller blande farverne for et marmoreret farvespil. Du kan for den sags skyld vælge et ensfarvet sort gulv af microcement – eller et microcement gulv med perlemors skær.

Hvor kan jeg få hjælp til lægning af microcement i århus?

Hos Ryberg Beton & Design, som har specialiseret sig i netop microcement, kan du finde kompetente fagpersoner, som gerne hjælper dig med at støbe dit nye microcement gulv. Læs mere på

Flere Nyheder