Forlæng levetiden med et altaneftersyn

28 April 2022 Silje Hansen

editorial

Altaner er et stort hit i Danmark. Altaner er noget som mange tilvælger eller stiller som krav, hvis de er på jagt efter en lejlighed. En altan giver nemlig et ekstra rum i forbindelse med ens bolig. Dette uderum er fantastisk at have, da det giver ekstra plads, og mulighed for at kunne trække sig, når foråret og sommeren melder sin ankomst.

I langt de fleste lejlighedskomplekser er tag over hovedet på altanerne, da der bor nogle ovenover en med samme altan. Det vil sige, at du oftest også har mulighed for at bruge altanen hele året rundt, da du er fri for at blive våd, når det regner. Her kan du f.eks. sætte dig ud for at nyde morgenkaffen, læse en bog om eftermiddagen eller nyde en middag i selskab med familien.

Altaneftersyn

Derfor er det vigtigt med et altaneftersyn

En altan af beton er som udgangspunkt slidstærkt og langtidsholdbar. Du kan forvente at levetiden på en altan er mellem 50 til 100 år alt efter konstruktionsarbejdet. Når det er sagt, så holder en altan sig ikke for altid, og særligt ikke med det hårde klima, som vi har i Danmark. Der vil nemlig være fugt og kulde store dele af året i Danmark. Det kan naturligvis sætte sig i bygningsværket på altanen. Derfor er det vigtigt, at du med jævne mellemrum får undersøgt altanen. Det kan du gøre ved at få lavet et altaneftersyn.

Hvis der er sætningsskader eller andet som gør, at altanen har en kortere levetid ved du besked og kan tage stilling til det, før skaden sker. Det kan også give dig en ro at vide, hvordan tilstanden er på din altan, når du bruger mange timer sammen med familien derude. 

Få hjælp til altaneftersyn her

Hvis du ønsker altaneftersyn af et af markedets bedste virksomheder, kan vi varmt anbefale dig at kontakte https://betonundersogelse.dk/.

More articles