Fordele ved at vælge ekstern hjælp til rekruttering

30 september 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Når du som virksomhed står i den situation, at du skal til at hyre nye medarbejdere til en afdeling eller i organisationen, står du over for et større rekrutteringsarbejde. Det kan både være, når virksomheden er i vækst, og skal bruge flere hænder til de opgaver der måtte være, eller hvis du får en opsigelse, hvor du skal finde en kompetent afløser, der kan løse de opgaver der måtte være. 

Uanset hvilken type medarbejder du er på jagt efter, kommer du ikke udenom at det vil blive dyrt at ansætte den forkerte medarbejder til stillingen. Du bør derfor sætte god tid af til at overveje, hvilken profil du søger, hvilke opgaver der skal løses, samt hvilket miljø og kultur der er i virksomheden. Dermed står du med de bedste forudsætninger for at finde en medarbejder, der vil udfylde opgaven godt, samt at det er en medarbejder der kan lide at være en del af arbejdspladsen. 

Derfor skal du vælge et eksternt firma til rekruttering

Der er flere gode argumenter for at du skal vælge et eksternt firma til at rekruttere nye medarbejder. Først og fremmest kan du skræddersy en løsning, som er helt ideelt for dig. Det kan være, at du vælger at det eksterne firma skal spare dig for en masse tid og kræfter ved at tage de indledende samtaler med aktuelle medarbejdere. Dermed får de screenet de forskellige kandidater, inden du får den endelige samtale med dem. Her kan du opstille forskellige kriterier til kompetencer og kunnen, som den enkelte medarbejder skal mestre. 

Du kan også få det eksterne rekrutteringsfirma til at lave en personlighedstest af de forskellige kandidater. 

Hvilket eksternt firma skal du vælge til rekruttering?

Er du i tvivl om, hvem du skal du vælge til rekruttering for dit firma, kan vi her varmt anbefale at vælge isg.com

Flere Nyheder