Føl det med blomster…

06 august 2020 Pia Nielsen

editorial

Nogen siger, at man skal sige det med blomster, men i virkeligheden giver blomster vel følelser? Følelsen af at være værdsat på morsdag. Følelsen af at være noget særligt på sin fødselsdag. Følelsen af en uforglemmelig dag til brylluppet.

Online, https://vitaeflora.dk/, finder du blomster til enhver anledning – til de smukke, de særlige, de triste og de storslåede dage. 

Bestil blomster til den særlige dag…

Blomsterbutikker online giver dig muligheden for at få blomster leveret til den helt særlige dag – hjem til dig eller direkte til modtageren. Bestil blomster til fødselsdagen, middagen eller jubilæet til levering hjemme hos dig, så du har en smuk buket at tage med. Lad dekorationen til brylluppet eller begravelsen være unik og få det leveret direkte til kirken eller receptionen på dagen. 

Når du får leveret blomster online, undgår du besværet med at transportere, og blomsterne bliver leveret friske på selve dagen. 

Foretrækker du andet end blomster?

Ikke alle synes om blomster eller blomster alene… til dem er der heldigvis også masser af skønne ting til levering fra de fleste online blomsterbutikker. Send chokolade, vin eller spiritus sammen med en buket eller alene. Lad en online blomsterbutik sammensætte en skøn gavekurv til festen, som du ikke kan deltage i, eller send blomster med længere levetid i form af sammenplantninger. 

Hvornår skal du sende blomster?

Idéen med at sende kan bruges, når det ikke er tilladt at besøge den syge, eller når du selv bor for langt væk til at overrække dem. Du kan sende blomster eller andet til værten eller brudeparret inden festen, eller du kan få noget særligt leveret til din mor eller far på morsdag og farsdag. 

Der behøver heldigvis ikke være en særlig anledning for at sende blomster eller andet lækkert – glæd blot andre og lad dem føle, hvad de betyder for dig med en smuk buket eller en god flaske. 

Flere Nyheder