Fodbold samler alle – verden over

10 marts 2020 Camilla Skøtt

editorial

Der er ikke noget bedre end at samles om en fælles oplevelse, og det viser sig, at fodbold – verden over – er den sportsgren, der samler flest nationer.

Kigger du forbi Sportsbase, vil du hurtigt opdage, at sport generelt er en ting, der giver anledning til nyheder i stride strømme. Men vidste du, at fodbold er den sportsgren, der samler flest folk i ét fællesskab? Ikke om at spille fodbold, men om at se det enten på stadion eller på skærmen – i hvert fald ifølge denne artikel:

“… fodbold som vi kender det fra Europa og Sydamerika, er verdens mest sete sport på TV og den sport, som spilles, støttes og generelt følges af flest mennesker kloden over – for ikke at glemme bettes på.”

Der er penge i fodbold

Ser du bort fra USA, der til stadighed påstår, at baseball, basketball og amerikansk fodbold er mere populært end traditionel fodbold, vil du opleve, at fodbold (som vi kender det) i 9 ud af 10 tilfælde er den sportsgren, der får størst opmærksomhed verden over. Af samme årsag er det en sportsgren med mange penge involveret.

Der er penge i marketing, PR og salg, og lønningerne til de populære fodboldspillere er absurd høje, ligesom der knap kan nævnes noget større end at vinde et mesterskab i fodbold. 

Vil du vide mere om fodbold, kan du med fordel holde øje med Sportsbases hjemmeside, hvor der hele tiden kommer nyt – ikke bare om fodbold, men om sport generelt. Alternativt kan du tilmelde dig en af de store nyhedssites, der sender notifikationer og beskeder, hver gang der sker noget i den eller de kampe, du ønsker at følge med i. 

Nationalt eller internationalt. Engelsk fodbold eller spansk fodbold – eller måske bare den danske superliga. Uanset hvilken kamp eller turnering, du holder øje med, kan du finde lidelsesfæller. Det er ikke for sjov, at fodbold er den mest populære sportsgren på verdensplan.

Tjek også disse sider:

https://sportsbase.dk/
https://sportsglæde.dk/
https://sport-tips.dk/
https://sports-bloggen.dk/
https://sports-nyt.dk/
https://SportOgIdræt.dk/
https://Idrætsbloggen.dk/
https://SportOgUdstyr.dk/
https://SportOgGrej.dk/
https://sportsopdateringer.dk/
https://boldbloggen.dk/
https://vielskersport.dk/

Flere Nyheder