Flyfragt foregår over det meste af verden – hele tiden!

22 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er næsten utroligt at tænke på, at hvis vi bare spoler 150 år tilbage, så var der ikke et eneste fly på himlen, og man skulle i luftballon, hvis man ville højt op og have en flot udsigt, der ikke var bundet til jorden.

Selv bare nogle årtier senere var flyvemaskiner sådan noget, som man eksperimenterede med, der dårligt kunne komme et par meter op over jorden eller være i luften mere end et par sekunder ad gangen.

Skruer vi så tiden frem til nu, så vi har store godsfly, der kan transportere tonstunge ting, om det er til at blive brugt i krigszoner, som levering verden over eller til noget helt tredje.

Nogle gange supplerer man flyfragt med søfragt og andre fragtformer, og man kan også få leveret noget fragt med fly personligt fra det direkte udgangspunkt til det næste, men det kan komme til at koste en del penge.

Få leveret det ønskede til tiden med flyfragt

Det er stadig lidt en luksusting at flyve på ferie eller bare være sælger, der bliver sendt verden rundt i fly, men der går nok ikke mange år, før man ser på det helt almindeligt, da den slags flybilletter kan anskaffes meget billigt allerede nu.

Og du skal ikke tage fejl: Der er sådan set altid fly i luften verden over, for selv almindelige passagerfly transporterer varer rundt, om det er passagernes egne, eller man sender noget gods med disse fly for at udnytte muligheden og holde udgifterne nede – og forurene mindst muligt på miljøet.

Og så kan man koble det til de fly, der udelukkende flyver med gods, der skal frem og tilbage.

Nogle gange aner man ikke, at ens forsendelse er blevet fragtet med fly, og man prøver endda at se for sig, hvordan dette har været ude at flyve.

More articles