Flos er lamper, og så er pærerne noget for sig

27 June 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle gange når man køber en lækker lampe af mærket Flos, så kan man være heldig at få en pære med, der passer til og måske endda er energibesparende, men så heldig er det ikke sikkert, man er hver gang.

Det er en ydelse, som nogle firmaer leverer, men hvis man ikke er så heldig, så kræver det ikke så meget, at man lige tager ud og køber en pære selv og måske et lager af dem, så man altid har til, når pæren sprænger.

Men hvad gør man så, hvis ens Flos-lampe skulle gå i stykker, og garantien ikke duer længere, eller man bare har tænkt sig at skille sig af med den, fordi man vil have en ny Flos-lampe?

Så er der nemlig nogle mennesker, der tror, at lampen og pæren skal bortskaffes sammen, og det ikke bare fordi, man måske fik lampe og pære samlet i sin tid, men fordi man kan foranlediges til at tro, at de to ting hænger sammen, da de ikke kan du uden hinanden.

Men hvis pæren sprang, så ville du jo ikke smide din Flos-lampe ud, og selv hvis lampen gik i stykker, og pæren ikke passede til andre lamper i hjemmet, så ville det da også værd spild at smide en god pære ud, som stadigvæk virker.

Vi leger dog alligevel med tanken om, at man bliver nødt til at komme af med både lampe fra Flos og pæren på samme tid, for hvad skal du så gøre?

Du kan om muligt stille begge ting samlet ned til storskrald, for så er det faktisk smart, at pæren sidder i lampen, så den ikke blæser væk.

Men hvis du ikke har den mulighed, så kan du smide pæren ud i containeren til den beholder, der hedder “glas” og underpartier til “metal”.

Ellers kan du jo køre det hele på lossepladsen og sortere pære og lampe korrekt.

More articles