Flere og flere får brug for stressbehandling i Århus

16 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man ser i nogle perioder, at oplevelsen af stress i århus er stigende.

Det kan være svært at måle helt, for stress behøver ikke være kronisk, men at man bliver stresset i en periode, og det bliver måske ikke altid lige opfanget af analyserne.

Desuden er der mange, der bare tror, at de har travlt, men at de ikke har stress; og så er der desværre også mange, der ikke vil tale om det eller erkende det, fordi de tror, det er et svaghedstegn at gøre det.

Så ser man også i sproget, at mange siger, de er stresset, selvom de faktisk bare har travlt, så man underspiller, hvor alvorligt det er med ægte stress, når det er en del af vort daglige sprog, så det ikke virker så farligt.

Men det er farligt for krop og sind at være stresset, da det kan sætte sig som andre sygdomme i kroppen.

image

Gå til stressbehandling i Aarhus, når der er mulighed for det

Mange af os tror også, at vi skal præstere mere og mere både i det daglige derhjemme og det faglige på arbejdspladsen, fordi man ser på de sociale medier, hvordan folk klarer sig godt, selvom de nok overspiller eller ikke viser de negative sider.

Så man tror, at man ikke er lige så god som de andre, hvis man ikke kan klare det samme, som man ser andre gøre.

Men som sagt kan det være, de andre lyver, eller også lider de faktisk af stress, men de taler bare ikke om det.

Og det til stede i alle dele af landet og alle aldersgrupper, så det både er unge og gamle, der kan blive ramt af stress.

Heldigvis findes der netop stressbehandling, som man også kan finde i Aarhus; så hvis man har en mistanke om, at man er ramt af stress, så er det bare noget med at få gjort noget ved det.

More articles