Find tilbehør til kaniner og gnavere til gode priser!

15 December 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Kæledyr kræver altid en hel masse tilbehør. Det gælder også de små dyr, som kaniner eller marsvin, som mange måske ofte forestiller sig, er billige i drift og lette at passe. Det sidste er helt klart også gældende. Et marsvin eller en kanin kan godt efterlades alene i længere tid, end en hund f.eks. kan. Dog kræver de stadig en helt masse kærlighed og at man bruger tid på dem. Lige såvel har de også brug for et væld af tilbehør til fodring og til at aktivere dem. 

Overvejer du at få en kanin eller en gnaver? Så læs med her og find ud af, hvad dit start-kit skal indeholde af forskelligt tilbehør.

Hvad skal dit start-kit til kanin eller gnaver indeholde?

Når du investerer i en kanin eller marsvin, er der flere ting, som er et must. Det er blandt andet:

1. Et bur i en god størrelse – der skal være plads til din kanin eller gnaver. Har du mere end et hamster, marsvin eller flere kaniner, så bør du vælge et bur med plads til, at de kan bevæge sig.

2. Ting til buret – det kan være alt fra madskål, drikkefontæne og strøelse til et hus eller en vippebro. Der findes et væld af ting, som du kan udstyre din kanin eller gnavers bur med. 

3. Foder – du bør både købe foderpiller, hø, kalksten og snacks. Så din kanin eller gnaver får en varieret kost og får alle de vitaminer, som den har brug for.

4. Tilbehør til pleje – du får helt sikkert brug for en god børste, en negleklipper og shampoo til at bade din lille pelsklædte ven i. 

Køb billigt tilbehør til kanin og gnaver hos Dyreverdenen

Hvor finder du egentligt et stort udvalg af tilbehør til dit nye kæledyr? Dyreverdenen.dk har et rigtig stort udvalg af tilbehør til alle kaniner og de fleste slags gnavere. Her kan du derfor sagtens sammensætte et godt start-kit til at give dit nye kæledyr en god start på livet hos dig. 

 

More articles