Find god vejledning til gulvafslibningen

25 June 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du vil vække helt nyt liv til dit trægulv, så kan en gulvafslibning gøre underværker. Før du dog sætter et gulvfirma på opgaven, så er det guld værd for dig, hvis de kan give dig god rådgivning. Og det er der flere grunde til.

Først og fremmest så er god rådgivning vigtigt, da det kan hjælpe dig i mål med den rette behandling til dit gulv. En gulvafslibning er f.eks. inde og slibe ca. 1 millimeter af gulvets overflade – det er derfor også en behandling, som er en hel del mildere ved gulvet end f.eks. en gulvafhøvling, hvor der fjernes omkring 2-4 millimeter. 

God rådgivning er også vigtigt, da gulvets skal have en bestemt tykkelse, før det kan slibes. Man kan nemlig ikke arbejde med det alle de gange, man har lyst. Gulvet vil nemlig blive tyndere og tyndere for hver gang det f.eks. får en gulvafslibning. 

En del af enhver gulvafslibning er også, at gulvet bagefter skal efterbehandles. Her er det mindst lige så vigtigt, at du får rådgivning omkring, hvad du kan vælge mellem, og hvad der er det bedste match til dine behov. 

Find hjælp til din gulvafslibning lokalt 

Hvis du har besluttet dig for en gulvafslibning, så er næste skridt, at du skal finde det firma, du vil bruge. Her er det en fordel for dig, hvis du starter søgningen lokalt. Det kan spare dig for en hel del tid, da det indsnævrer de muligheder, der er at vælge mellem. Desuden så arbejder gulvfirmaer ofte også kun i bestemte områder. 

Tag gerne fat i flere forskellige firmaer. På den måde kan du også sammenligne, hvad det vil koste dig. Og du kan selvfølgelig også få en fornemmelse af, hvor gode de er til at spore sig ind på dine behov, og hvad du ønsker til lige præcis dit hjem. 

More articles