Find et professionelt misbrugscenter til din alkoholbehandling

04 oktober 2019 Astrid Pedersen

editorial

Hvis dit alkohol forbrug har bevæget sig ud på et overdrev, hvor du føler, at du har mistet kontrollen, er det nu, du skal reagere. Al erfaring siger nemlig, at jo bedre fat afhængigheden får i en alkoholiker, des hurtigere går dømmekraften tabt. På et tidspunkt vil du slet ikke være i stand til at tage beslutningen. Derfor er det vigtigt at svede, mens jernet er varmt.

Hvorfor vælge Behandlingscenter Stien til hjælp med afvænning?

Når du står for at skulle påbegynde din afvænnende behandling, er det en rigtig god idé at opsøge et misbrugscenter med speciale inden for netop alkohol behandling. Det er ikke alle misbrugscentre, som er gearet til at modtage alkoholikere – men hos Behandlingscenter Stien har såvel de dygtige behandlere som det sundheds faglige personale lang tids erfaring med – og stor ekspertise inden for – alle aspekter af alkohol behandling.

Dette betyder, at du lige fra den indledende afrusning og afgiftning får den bedste og mest empatiske behandling. Under selve afrusnings forløbet vil du være superviseret af sundhedspersoner, og de værste abstinens symptomer vil blive mitigeret med varme bade, massage, zoneterapi eller eventuelt medicin. Efter afrusningen vil selve det afvænnende behandlings forløb påbegyndes.

Under selve forløbet vil du være indlogeret på centeret i en periode på cirka fem uger. I løbet af opholdet vil du modtage intensiv terapi, såvel på individuel basis som i gruppe forløb. Målet er at sætte dig i stand til at opbygge en alkoholfri tilværelse efter forløbet. Du vil møde dygtige misbrugskonsulenter, som efter endt ophold kan fungere som støttepersoner for dig i dit videre livs forløb. Og så vil du opleve, at du har skabt et netværk af kærlige og empatiske mennesker, som sammen kan hjælpe hinanden med at komme videre i livet.

Du kan læse mere om afvænning på Behandlingscenter Stien på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder