Find en perfekt feriebolig i Djursland

03 June 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Står sommeren for døren? Vil du holde ferie i det danske land? Så skal du overveje Djursland. Her er der masser af flot natur og et væld af gode oplevelser. Du kan gå på opdagelse i Nationalparken Mols Bjerge, tage til stranden eller en tur i Djurs Sommerland. Muligheder er mange, og du vil uden tvivl få en dejlig sommer i en lækker feriebolig i Djursland. 

Hold ferie, og overnat i feriebolig i Djursland 

Når du leder efter et sted at overnatte på en weekendtur eller en hel uges ferie, kan du finde mange gode bud på sommerhuse, hoteller, herregårde og ferieboliger i Djursland. Fordelen ved at vælge en feriebolig, er at du får stedet for dig selv. Det er lidt som et andet hjem, hvor du holder ferie med familie eller venner. Er I en større gruppe på min. 20 personer afsted, kan det være svært at finde det helt rette sommerhus, der kan rumme jer alle. Derfor kan I i stedet vælge en feriebolig i Djursland hos Røndegaard. 

Hold fest, og overnat i en feriebolig i Djursland 

Røndegaard byder på flere utrolig flotte ferieboliger. De huser fra 20-27 personer. Her er der derfor rig mulighed for at tage hele familien, venneflokken eller gruppen af kollegaer med på tur. Udover ferieudlejning rummer stedet også festlokaler til op til 80 personer, hvor man kan afholde bryllup, konfirmation, runde fødselsdage eller firmaarrangementer som julefrokost, kursus eller teambuilding. Det er muligt at få leveret mad fra cateringfirmaer i nærheden. Med de store ferieboliger er der derfor rig mulighed for at lade jeres gæster overnatte, efter festen eller dagens arrangement er slut.

Du kan læse meget mere om de mange muligheder for feriebolig i Djursland hos Røndegaard på deres hjemmeside. Her kan du se nærmere på ferieboligerne, festlokalerne samt området, hvor der også er vindyrkning. 

More articles