Find en pålidelig og kompetent VVS i Roskilde

28 July 2021 Cecilie Mortensen

editorial

En VVS installatør har en beskyttet titel i Danmark. Det vil sige, at man som VVS installatør skal have gennemført en særlig uddannelse, hvor der er særlige krav til ens teoretiske viden og praktiske erfaring. Ikke nok med det skal man ansøge om en autorisation hos tilsynsmyndighederne, som har høje standarder for ens kunnen. Den skal løbende fornyes, hvorfor du altid kan forvente en autoriseret VVS installatør levere et godt stykke arbejde.

En VVS installatør kan både hjælpe med opgaver for private og erhverv. Her kan du f.eks. kontakte en VVS installatør, hvis du skal have lagt vand i en ny ejendom. Det kan også være, at du skal have renoveret dit badeværelse eller udskiftet et armatur. Der er hverken en opgave der er for lille eller for stor til at du kan kontakte en autoriseret VVS installatør. Det vigtigste er, at du er opmærksom på at der er visse opkræver som kun må udføres af en autoriseret VVS installatør før forsikringen vil dække en evt. skade. 

Hvordan vælger du den rette VVS installatør?

Når du skal vælge en VVS installatør er det en god ide at vælge en der er placeret lokalt i den by, som du holder til i. Det gør det lettere for VVS installatøren at komme ud og vil formentlig også blive billigere for dig, da du ikke betale større transportomkostninger. 

Selvom de faglige kompetencer er høje, kan der alligevel være forskel i prisen. Du bør derfor se efter timeprisen eller høre den enkelte VVS installatør om deres vurdering af, hvor lang tid det vil tage at lave.

Vælg den bedste VVS installatør i Roskilde

Er du i tvivl om, hvilken VVS i Roskilde eller omegn du skal vælge, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til johnvvs.dk. De er kendt for at yde en god service til prisen.

More articles