Find en god revisor

14 February 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Er du selvstændig har du alt efter selskabsform brug for en revisor til at gennemgå dit regnskab og få ham til at godkende det. Det er kun hvis du har et personlig ejet firma, at du ikke skal have en godkendelse af en revisor. Det kan dog stadig være en fordel at have en revisor tilknyttet, da de er eksperter i det regnskabstekniske og kan ende med at spare dig for mange penge. Du kan finde en revisor her https://www.lars-olsen.dk/

 

Find den rette revisor

Inden du vælger en revisor, er det en god ide at have en ide om hvilke behov du har. Skal han lave dit regnskab fra start til slut. Dvs. bogføre samtlige bilag, skal du bruge ham til at gennemgå og godkende dit regnskab eller skal du bruge ham til at rådgive dig i specifikke sager. I det sidste tilfælde er det en god ide at sikre sig, at revisoren har viden og erfaringen indenfor området, især hvis det er et mere specifikt område. Det kunne f.eks. være regnskabsregler ved bosættelse i udlandet.

Hvis du ikke før har haft erfaring med at finde en revisor og har et mere generelt behov for en revisor, kan du i princippet google og vælge den første og bedste. At det alligevel ikke er den bedste ide, skyldes at det er vigtigt at du har tillid til din revisor, da han vil have indgående kendskab til din virksomhed og kan bruges til at rådgive dig. Du vil gå glip af en masse gode råd, hvis du ikke rigtig har tillid til din revisor, da du ikke vil opsøge ham. 

Har du i dit netværk en revisor eller har du mennesker, der kan anbefale en er det et godt udgangspunkt. Tag et møde med en 2-3 stykker og vælg den af revisoren der giver det bedste indtryk. 

More articles