Find en god psykolog på Frederiksberg

03 marts 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af dit liv, og synes du at du hænger fast i gamle og uhensigtsmæssige tanker og mønstre? Så bør du alvorligt overveje at tage kontakt til en dygtig psykolog, som kan hjælpe dig gennem terapi. Det er ikke så skræmmende, som det lyder.

Hvad sker der under et psykologbesøg?

Der er ikke noget hokus pokus ved at gå til psykolog. Der er mange som sammenligner det at gå til psykolog med at have en god og dyb samtale af den slags man ville ønske man kunne have med familiemedlemmer eller venner.

Faktisk vil man kunne have endnu dybere og mere omfattende samtaler med en psykolog. Det er jo ikke alt man har lyst til at dele med ægtefællen, kæresten, sin mor, eller blot en nær ven.

Psykolog frederiksberg

Det terapeutiske i en psykolog samtale består netop af det element som handler om at kunne dele tanker og følelser som andre måske ikke tager alvorligt – og forvente at disse bliver behandlet med respekt.

En psykolog vil aldrig forklejne eller bagatellisere dine problemer selv om de måske i andre menneskers øjne kan synes ubetydelige. Psykologen ved nemlig godt at hvis et problem har betydning for dig, har det også betydning for din helbredelse. Og derfor vil du altid blive mødt med nysgerrighed og åbenhed når du besøger din psykolog.

Hvor kan jeg gå til psykolog på Frederiksberg?

Er du på udkig efter en autoriseret psykolog som tilbyder individuel terapi på Frederiksberg kan du med fordel tage kontakt til Niels Hellevad Jensen. Niels Hellevad Jensen er autoriseret psykolog med base på Roskildevej hvorfra han har drevet praksis i flere år. Du er i trygge og professionelle hænder hos Niels Hellevad Jensen som gennem årene har hjulpet mange mennesker gennem livskriser og ud af depressioner.

Du kan læse mere, og booke tid til en indledende konsultation, på hjemmesiden psykologhuseticity.dk.

Flere Nyheder