Find dine kosttilskud og plejeprodukter på dit lokale apotek

27 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Måske bruger du primært dit lokale apotek i forbindelse med afhentning af receptpligtig medicin. Men der er faktisk mange andre måder at bruge apoteket på.

Find dine kosttilskud på dit lokale apotek

Hvis du har brug for ekstra tilskud af eksempelvis vitaminer eller mineraler kan du med fordel købe disse på apoteket.

Når du køber kosttilskud på apoteket kan du være helt sikker på at du får et produkt som er både testet og godkendt efter gældende danske standarder. Dette kan du aldrig være garanteret hvis du køber dine kosttilskud i en anden slags butik eller via internettet.

Samtidig vil du på et apotek også kunne få den bedste rådgivning og vejledning omkring indtag af dine kosttilskud – for eksempel med hensyn dosering eller til eventuelle kontra indikationer i forbindelse med indtag af anden medicin.

Hos apoteket finder du også et stort udvalg af andre typer kosttilskud og natur lægemidler som eksempelvis kan hjælpe fordøjelsen på vej eller lette symptomer på forkølelse eller influenza. Du kan altid være helt sikker på at de kosttilskud, du finder på apotekets hylder, er sikre at anvende.

Køb produkter til sårpleje og hygiejne på apoteket

Der ud over er dit lokale apotek forhandler af diverse produkter til pleje af sår samt til personlig pleje for store og små. Skal du fylde hjemmets førstehjælps kasse op kan du hos apoteket finde alt hvad du skal bruge til dette formål, lige fra plastre, bandager, gaze og kompres materialer til desinfektions midler, sprit servietter og kulde eller varme pakker. Du kan også finde de bedste produkter til personlig pleje med det laveste indhold af ftalater, parabener, parfume og anden problematisk kemi. Og så finder du selvfølgelig de sundeste baby produkter hos apoteket.

Er du bosiddende i den nordlige del af hovedstadsområdet  hedder dit lokale apotek i Lyngby Lyngby Svane Apotek – find det på lyngby.apotekeren.dk.

More articles