Find din mekaniker i Svendborg på dit lokale autoværksted

15 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Som ejer af en eller måske endda flere biler er det en god idé at have kontakt til et kvalificeret autoværksted i nærheden. Er du bosat i Svendborg, kan du til dette formål med stor fordel vælge det velrenommerede og alsidige autoværksted Svendborg Motor Co..

Hvorfor skal jeg vælge Svendborg Motor Co. som min automekaniker i Svendborg?

Der er mange gode grunde til at vælge Svendborg Motor Co. som dit foretrukne autoværksted hvis du er bosiddende i Svendborg eller nærmeste omegn. Ud over det at du med Svendborg Motor Co. får et autoværksted som ligger tæt på din bopæl, og at du derfor ikke skal så langt hvis det brænder på, har Svendborg Motor Co. også den bedste mekaniker og service løsning for alle bil typer.

Hos Svendborg Motor Co. kan du få repareret, efterset og serviceret din bil således at den kan holde i mange år, og gå fejlfrit igennem det obligatoriske og lovpligtige syn. Samtidig kan du hos Svendborg Motor Co. få tilbudt alle former for antirust behandling for eksempel undervogns behandling med Dinitrol – en behandling som beskytter bilens karosseri og undervogn mod rust og korrosion. Med en undervogns behandling på regulær basis kan du bevare din bils undervogn intakt i mange år og dermed spare mange penge.

Der ud over hjælper Svendborg Motor Co. gerne med udretning af større og mindre buler, udskiftning af reservedele, autolakering samt skift fra sommer til vinterdæk og omvendt. Har du ikke selv plads eller lyst til at opbevare de ikke aktive dæk hjemme i garagen, carporten eller kælderen kan du vælge at indlogere dem på det til autoværkstedet hørende dæk hotel. Og når din bil er til service eller reparation kan du selvfølgelig altid låne en værksteds bil hos Svendborg Motor Co., så du ikke står helt uden transport.

Du kan læse mere om Svendborg Motor Co. på hjemmesiden https://www.svendborg-motor-co.dk/.

Flere Nyheder