Find din lokale vognmand i Sønderjylland og på Als

19 March 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Har du brug for hjælp til transport af dit gods, flytning af din båd eller forsvarlig bortskaffelse af dit haveaffald? Så står FA. A. Keldorf Vognmandsforretning klar til at hjælpe dig på Als og i den sydøstlige del af Jylland.

Hvem er FA. A. Keldorf Vognmandsforretning?

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er din vognmandsforretning i Sønderborg. Hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan du få løst de mest almindelige transport opgaver og få hjælp til særlige opgaver så som håndtering og flytning af både eller andre tunge og vanskeligt håndterbare emner, for eksempel maskineri og apparatur.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er blandt de mest anerkendte og velrenommerede vognmænd i Syd og Sønderjylland samt på Als hvor vognmandsforretningen har sin base. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kører over hele den sydlige region og træder gerne til med sine vognmands tjenester inden for denne radius.

Med FA. A. Keldorf Vognmandsforretning som din vognmand i Sønderborg får du en grundig service som er tilpasset dine behov, og en professionel behandling af dit gods.

Hvordan kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælpe mig?

Som nævnt oven for er FA. A. Keldorf Vognmandsforretning leveringsdygtig i en lang række vognmands tjenester, for eksempel sikker transport af dit gods fra punkt A til punkt B. Men transport er ikke den eneste service ydelse du kan få hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning.

Du kan også få hjælp til opgaver som kræver kranbiler eller gaffeltrucks. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning råder over en større vogn og maskin park til formålet. Og skulle behovet for løftekraft overstige det som FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings kraner kan præstere har FA. A. Keldorf Vognmandsforretning god kontakt til samarbejdspartnere som kan stille med kraner i den tungere klasse.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælper dig også gerne hvis du skal have flyttet og opbevaret din båd. Læs mere på keldorftransport.dk.

More articles