Find din lokale tandklinik i Silkeborg

30 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er det ved at være så længe siden, du sidst aflagde din tandlæge en visit, at du har glemt såvel dato som årstal? Så bør du se at få booket en tid til tandeftersyn og rensning. Regelmæssige tandlægebesøg er nemlig dit mest effektive våben i kampen mod dårlige tænder og parodontose.

Hvordan foregår et tandlæge besøg?

Når du første gang besøger din lokale tandlæge klinik vil din tandlæge starte med at lære dig at kende. Det r vigtigt at I er på bølgelængde da dette giver de bedste forudsætninger for et vellykket behandlings forløb.

Hvis du lider af tandlæge skræk bør du fortælle tandlægen derom, således at han eller hun er opmærksom på problemet. Der kan blive sat ekstra tid af til din behandling således at du selv kan styre tempoet og få indflydelse på forløbet af behandlingen. På den måde bliver dit tandlæge besøg til en mere positiv og behagelig oplevelse – og du vil ikke være så nervøs for at gå til tandlægen inden for de påkrævede intervaller.

Din tandlæge vil sandsynligvis foretage et grundigt eftersyn af dine tænder og af dit tandkød, suppleret af røntgen billeder. Disse kan afsløre om der skulle gemme sig ansatser til dårligdomme så som karies eller parodontose mellem dine tænder eller under tandkødets kant. Selv om du ikke har mærket nogen tandpine, og selv om dit tandkød virker sundt og friskt, vil din tandlæge hurtigt kunne se om der er problemer i anmarch. Og så vil tandlægen kunne iværksætte en forebyggende behandling som kan spare dig for mange smerter, både i tegnebogen og i munden.

Besøg din lokale tandklinik i Silkeborg

Er du bosiddende i Silkeborg hedder din lokale tandlæge EBdent Tandlægeklinik ApS. Du kan læse mere og bestille tid til tandrensning og kontrol online på EBdent Tandlægeklinik ApS’ hjemmeside ebdent.dk.

Flere Nyheder