Find din lokale elektriker i Toftlund

06 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle bygge til eller om – og skal der i den forbindelse anlægges nye strømførende ledninger, eller byttes rundt på de eksisterende? Så skal du, inden du går i gang, vurdere, om dette ikke er en opgave for en autoriseret elektriker eller el installatør.

Hvornår bør jeg tilkalde en autoriseret elektriker eller el installatør?

Du bør tilkalde en autoriseret elektriker eller el installatør, når dine planer for ændringer omfatter de faste elektriske installationer i den bygning hvor du bor. Dette er faktisk påkrævet ved lov. Uanset hvor kompetent en gør det selv mand du mener at være, må du altså ikke rode med installationer, som ikke umiddelbart kan skrues ned og tage med.

Dette betyder, at du selvfølgelig gerne må skifte en pære i en af dine lamper, hvis den springer. Du må også gerne montere en ny skal på en eksisterende stik kontakt, og du må selvfølgelig skifte en sikring, hvis proppen er sprunget i dit hfi relæ. Men hvis hele hfi relæet skal udskiftes, der skal oprettes nye strømgrupper eller trækkes kabler til en ny lampe eller til et nyt strøm udtag, skal der en autoriseret elektriker eller el installatør på banen.

Denne regel er indført af rene og skære sikkerheds hensyn. Du løber simpelt hen alt for stor en risiko ved selv at forsøge dig med elektriker arbejde i boligen – både på dine egne og på øvrige beboeres vegne. Og du har trods alt ikke lyst til at have en ildebrand eller et livsfarligt elektrisk stød på samvittigheden.

Hvor finder jeg en autoriseret elektriker eller el installatør i Sønderjylland?

Mangler du således hjælp til at ændre på dine eksisterende el installationer, kan du med fordel kontakte Rolskov El ApS såfremt du er bosiddende i Sønderjylland. Du kan læse mere på hjemmesiden https://rolskov.dk/ 

More articles