Find den rette måltidskasse som hele familien kan lide

15 maj 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af ikke hver eneste aften at kunne præsentere familien for et gennemført sundt og nærende måltid mad? Så burde du prøve måltids kasser.

Hvorfor skal jeg benytte måltidskasser?

Måske tænker du at det er billigere – og ikke så meget mere tidskrævende – selv at lave sin egen mad uden brug af måltidskasser.

Men her skal du tænke på at du alligevel bruger en del tid på at styrte rundt i supermarkedet midt i myldretiden, hvilket samtidig betyder at du kan komme til at tilbringe en del tid i køen til kassen. Hvis du vil undgå at skulle købe en hver evig eneste dag skal du på forhånd lægge en madplan således at du kan købe ingredienser og tilbehør til dagens ret ind på én gang.

Du skal tilrettelægge denne plan således at du får brugt alle ingredienserne – i hvert fald hvis du ønsker at undgå madspild hvilket som bekendt er både dyrt og skidt for miljø og klima. Dette kan godt være op ad bakke idet mange varer kommer i fast emballage med mange produkter i hver. Og så skal du lægge al den tid du bruger på at kokkerere oven i hatten.

Med en måltids kasse får du dine ingredienser i nøje afmålt forhold og i afstemte mængder alt efter det antal kuverter du har bestilt. Det betyder at intet går til spilde. Du får leveret alle varer til døren og slipper således for turen i supermarkedet. Afhængig af hvilken måltids kasse du har bestilt vil du samtidig kunne spare rigtig meget tid i køkkenet.

Måltids kasser fra Kokkens Hverdagsmad indeholder for eksempel en del halvfabrikata hvilket betyder at meget er tilberedt på forhånd. Så skal du ikke lave alting fra bunden af hvilket er temmelig tidsbesparende. Og du kan faktisk med stor fordel lade dine store børn stå for aftensmaden.

Find familiens måltids kasser på kokkenshverdagsmad.dk.

Flere Nyheder