Find den bedste tandlæge i Storvolde online

17 september 2019 Astrid Pedersen

editorial

Vi har alle hele vejen igennem vores opvækst fået at vide, at det er vigtigt at passe de årlige – og allerhelst halvårlige – tandlæge besøg. Desværre er der mange danskere, som forsømmer denne rutine.

For manges vedkommende er det af økonomiske eller tidsmæssige årsager, hvilket egentlig blot er en virkelig dårlig undskyldning. Det er nemlig ikke særligt dyrt at få efterset tænder og tandkød, og ved samme lejlighed få foretaget en grundig tandrensning. Det tager heller ikke så lang tid, og mange tandlæger har åbent uden for normal kontor tid.

Så er der dem, som ikke kommer til tandlægen, fordi de lider af tandlægeskræk. Ingen synes vel, at det er videre behageligt at have en fremmed person til at stå og rode én i munden med instrumenter, mens man ligger forsvarsløs i den ubehagelige stol. Men for nogle mennesker er tandlægeskræk noget så lammende og angstfremkaldende, at de får koldsved når blot man nævner ordet tandlæge.

Jeg har tandlægeskræk – hvad gør jeg?

Hvis du egentlig gerne vil have et betryggende eftersyn og en tandrensning, som efterlader dine tænder rene og glatte, men ikke kommer af sted på grund af tandlægeskræk, bør du først og fremmest finde dig en tandlæge, som kan håndtere dette problem.

De fleste mennesker, som lider af tandlægeskræk, har haft en eller flere dårlige oplevelser med tandlæger tidligt i livet. Men det behøver jo ikke at betyde, at alle tandlæger er grusomme og sadistiske. Langt de fleste tandlæger har en god forståelse for, at tandlægeskræk er ganske reelt, og at det derfor er nødvendigt at tage sig ekstra tid til behandling af patienter der lider af tandlægeskræk.

Hos Tandlægerne i Klarup kan du være sikker på en professionel og hensynsfuld behandling. Læs mere på tandlaegerne-klarup.dk, hvis du leder efter en dygtig tandlæge i Storvolde.

Flere Nyheder