Find den bedste selvbruner online

18 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Længes du mod sol, sommer og solkysset hus? Så har det nok lange udsigter. I mellemtiden kan du holde kuløren ved lige ved hjælp af selvbruner.

Bliver jeg orange af selvbruner?

Måske er du bange for at tillægge dig det berømte orange look når du bruger selvbruner. Men vælger du en selvbruner fra et godt brand kan du dog være sikker på at den holder en vis kvalitet – og så er du på den sikre side. Samtidig bør du træffe visse forholdsregler når du påfører selvbruner, uanset om denne kommer i form af spray, creme, mousse eller lotion.

Skrub eller eksfolier huden inden du bruger selvbruner

Det er først og fremmest vigtigt at huden er klar til at modtage selvbruner før du begynder at smøre dig ind. Du forbereder din hud ved at skrubbe den grundigt fra top til tå, enten med brug af en skrubbe creme eller med en loofah handske. På den måde fjerner du de tørre afstødte hudceller fra hudens overflade, hvorved farven fra din selvbruner ikke blot bliver dybere, men også kommer til at holde længere.

Du bør desuden sørge for at huden er mættet af fugt før selvbruneren påføres. Så slipper du for misfarvede plamager der hvor der optræde tørre pletter i din hud, og hvor den således vil være mere modtagelig over for selvbruneren.

Sæt tid af til at påføre selvbruner

Det at smøre selvbruner på huden er et projekt som kræver at man gør sig umage. Du skal være meget omhyggelig med at fordele selvbruneren så det færdige resultat bliver jævnt og ensartet. Skal den brune farve være dybere og mere intens skal du bygge din selvbruner op over flere omgange – og lade hvert enkelt lag tørre fuldstændig inden det næste påføres.

Du kan finde en god selvbruner i den online shop på smoerdigind.dk

Flere Nyheder