Find den bedste elektriker i Maribo

26 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du netop købt eget hus, og ser du frem til at få mere luft under vingerne og plads til udfoldelse? Så kan du roligt begynde at glæde dig. Med dit helt eget hus kan du selv bestemme indretningen, og du kan inden for rimelighedens grænser bygge om og til som det passer dig.

Men der følger også en del forpligtelser og ansvar med det at have sit eget hus. Du er for eksempel selv ansvarlig for at kontakte en elektriker hvis der er behov for hjælp fra en sådan – her hjælper ingen kære vicevært!

Hvornår har jeg brug for en autoriseret elektriker eller el installatør?

Du har brug for hjælp fra en autoriseret el installatør eller en ditto elektriker i forbindelse med alle former for arbejde som vedrører de faste elektriske installationer i din bolig.

Selv om du har købt og betalt dit hus, og det kun er dig selv – og eventuelt din familie – som bor i det siger de gældende regler at du skal benytte en autoriseret fagperson når det drejer sig om opgaver som hidrører fra de faste installationer – det være sig såvel el som VVS og kloak.

De faste installationer er defineret som de elementer – for eksempel rør og kabler – som du ikke selv umiddelbart kan skrue løs og tage med dig ud af bygningen. Det betyder at du gerne selv må skifte en pære eller en sikring. Men skal dit hfi relæ udskiftes, eller skal der trækkes nye kabler i en strømkreds til at oprette et nyt udtag – for eksempel til en ny lampe i et andet rum – skal du altså have fat på en autoriseret elektriker eller el installatør. Og så er det en god idé at vælge en som opererer i dit lokal område.

Hvor finder jeg en dygtig og kompetent elektriker i Maribo?

Hos TEH-Elservice ApS kan du altid få et tilbud på el arbejde i Maribo – læs mere på teh-el.dk.

More articles