Find den bedste akupunktur klinik nær dig

12 februar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Lider du af gentagne sygdoms forløb, smerter i kroppen, allergi eller inflammatoriske tilstande i din krop? Så kan du med fordel prøve et behandlings forløb med akupunktur hos en dygtig og erfaren akupunktør.

Hvordan fungerer akupunktur?

Den populære alternative behandlings metode akupunktur har dybe historiske rødder i den østlige natur filosofi kaldet taoismen. I følge denne filosofi gennemstrømmes kroppen af en særlig form for livs energi kaldet Chi eller Qi. Denne energi følger nogle særlige baner, som kaldes meridianerne, og opretholder ved sit frie flow balancen mellem de maskuline og de feminine energier i kroppen – yin og yang. Hvis dette flow på den ene eller den anden måde blokeres, skabes der ubalancer i systemet – og det er disse ubalancer, som fører til sygdom, spændinger, smerter og betændelses tilstande i krop og sjæl.

Akupunktur er en holistisk behandlings form, og anskuer således mennesket som en helhed. Dette betyder, at selv om du måske har smerter over lænden, er det slet ikke sikkert, at dårligdommen hidrører fra din ryg. Blokeringen i din Chi’s flow kan sagtens være opstået et andet sted i systemet. Derfor vil du ofte opleve, at din akupunktør vil sætte nåle helt andre steder på kroppen end der hvor smerterne er, for at genoprette flowet og dermed genskabe din krops balance. Når dette sker, vil kroppen være i stand til at helbrede sig selv, og komme igen med fornyet styrke.

Hvor finder jeg en god klinik til akupunktur i Odense?

Hvis du har mod på at prøve akupunktur som middel mod dine dårligdomme, bør du opsøge en godkendt og certificeret akupunktør. I Odense finder du den velrenommerede klinik Bon Santé, som igennem mange år har tilbudt behandlinger med akupunktur, cupping terapi og funktionel medicin. Hos Bon Santé finder du dygtige og kompetente behandlere, som med udgangspunkt i din unikke sygehistorik vil tilbyde dig et skræddersyet akupunktur forløb. Læs mere på bonsante.dk

Flere Nyheder