Find de vigtigste medarbejdere med hjælp fra en headhunter

14 maj 2018 Astrid Pedersen
Find de vigtigste medarbejdere med hjælp fra en headhunter

Hvis din virksomhed mangler en central medarbejder, som uden problemer kan indgå i forretningens kultur fra dag ét og samtidig er såvel kvalificeret og kompetent til at bidrage til virksomhedens udvikling? Så bør du overveje om du, i stedet for at anvende de traditionelle rekrutterings metoder, bør forsøge dig med en headhunter.

Find kvalificerede medarbejdere til ledelse og special opgaver med en dygtig headhunter

En headhunter er en rekrutteringsekspert, som har specialiseret sig i at opsnuse dygtige medarbejdere til nøglepositioner. Det kan for eksempel være særskilt dygtige it specialister (udviklere, programmører osv.) med en stor ekspertviden inden for netop det produkt eller de services, din virksomhed leverer. Det kan også være en leder med lang tids erfaring i at styre projekter af den type, din virksomhed excellerer i. Eller det kan være topsælgeren med et indgående kendskab til produkter i samme kategori som de, du gerne vil sælge.

En erfaren headhunter kender din virksomhed

Når en headhunter træder til for at hjælpe dig med at skaffe arbejdskraft til din virksomhed, vil et grundigt forarbejde typisk danne basis for den videre rekrutterings proces. Det er vigtigt, at headhunteren ved, hvad din virksomhed står for – ikke alene hvad slutproduktet er, men også hvordan virksomheden baserer sine værdier og sin best practice. Når først headhunteren er bekendt med alle de bestanddele, der udgør firmaets DNA, er der grundlag for en solid rekruttering.

Headhunteren bruger sit netværk

Hvor en traditionel rekrutteringsprocedure vil tage udgangspunkt i stillingsopslag og ansøgere, vil en headhunter typisk gøre brug af sit brede og yderst kvalificerede netværk for at finde den rette person til stillingen. Det er slet ikke sikkert, at vedkommende er ledig, men sidder måske allerede i en lignende stilling. Og derfor farer headhunteren gerne med lempe – diskretion er en stor og vigtig del af headhunterens arbejde.

Læs mere om headhunting på https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx

Flere Nyheder