Find de bedste guides til nye hårprodukter

04 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal jeg vaske mit hår hver dag, hver anden dag eller slet ikke? Hvordan håndterer jeg hår der klasker sammen, bliver tørt eller spalter i spidserne? Hvorledes skal jeg behandle min hovedbund, så at den ikke konstant klør, skæller eller fedter til? Hvorfor bliver mit hår helt elektrisk om vinteren, og hvorfor kruser det som en puddel i fugtigt vejr?

Uanset hvilken type hår du har på hovedet, har du sikkert oplevet en dårlig hårdag i ny og næ. Men er der flere dårlige end gode hårdage, er det en god idé at finde ud af hvorledes du sadler om. Og her kan du få de bedste råd fra professionelt hold online på Hair Blog.

Hvordan kan Hair Blog hjælpe mig?

Hair Blog hører til blandt Danmarks største uafhængige blogs med rådgivning og vejledning omkring hårpleje og produkter. Hos Hair Blog kan du altid finde opdaterede guides og anmeldelser, skrevet af frisører, stylister og andre specialister inden for hårpleje, som alle har hvert deres ekspertise område når det handler om at vedligeholde et sundt og velplejet hår.

Du kan finde alt, hvad du skal bruge af uddybende vejledning omkring produkter, tips og tricks som kan hjælpe dig til flotte frisurer og lækre looks. Og så kan du hente inspiration til indkøb af spændende styling redskaber eller velduftende hår produkter som kan få dit hår til at skinne og give det fylde og spændstighed.

Hvilke produkter bliver anmeldt på Hair Blog?

Hair Blog består af et væld af artikler inden for varierende kategorier. Foruden anmeldelser af styling redskaber så som glattejern, krøllejern, føntørrere, varme curlers og lignende kan du læse om pleje produkter, styling produkter, shampoo og balsam, samt diverse hårmasker og andre former for leave in pleje af håret.

Du kan se samtlige anmeldelser og guides på hair-blog.dk

More articles