Find brugte biler billigt til salg online

09 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal familien have ny bil? Så bør du nøje overveje, om du skal købe nyt eller brugt. Læs med i det følgende og få svaret!

Nye biler er lig med dyre biler i Danmark

Måske har du undret dig over hvorfor det er så dyrt at købe en ny bil i Danmark når man ser det i forhold til vore nabolande. Dette skyldes at den danske stat har valgt at pålægge nye biler til salg i Danmark meget høje afgifter. Helt op imod 180 procent af bilens egentlige værdi kan afgiften udgøre.

Det betyder at prisen på en fabriksny bil typisk vil ligge i et leje hvor det er urealistisk at forestille sig at en almindelig lønmodtager vil kunne finansiere kontant køb af bil. Derfor er man som regel nødt til at optage et dyrt bil lån hvis man vil købe en spritny bil. Og det er ikke altid man lige har lyst til det hvis man netop er kommet ind på jobmarkedet, har købt bolig og stiftet familie.

Køb brugt når du køber bil

Står du således i en situation hvor du ikke har lyst til at gældsætte dig for at få råd til drømmebilen kan du med stor fordel kigge mod det bugnende marked for brugte biler i Danmark. Her finder du nemlig et væld af gode brugte biler til salg. Det kan sagtens lade sig gøre at finde en brugt bil af nyere dato og i fin og køreklar stand til en brøkdel af bilens nypris. Det er blot et spørgsmål om at kigge de rigtige steder.

Vælg en brugt bil fra en autoriseret forhandler

Det er i denne forbindelse vigtigt at du køber din nye brugte bil hos en autoriseret forhandler. På den måde kan du undgå at købe katten i sækken. Find din brugtvogns forhandler på Biltorvet.dk

More articles