Find billig e væske online

25 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal smøgerne kvittes en gang for alle? Så bør du overveje at gå over til vaping.

Hvordan kommer jeg i gang med at vape?

For at kunne vape skal du selvfølgelig bruge en e cigaret. Hvis du aldrig før har ejet e cigaret skal du ud og købe en sådan. Her er det en god idé at anskaffe en såkaldt startpakke fra Gosmoke.dk.

En startpakke indeholder alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med at vape, nemlig en e cigaret og diverse tilbehør. Og så skal du også bestemme dig for en e-væske.

Hvad er e-væske?

E æske er den væske som fyldes på den til din e cigaret hørende container. For det meste indeholder e-væske aroma stof og nikotin. Det kan dog godt lade sig gøre at få aromatisk e-væske uden nikotin, eller nikotin holdig e-væske uden aroma eller smag.

Mængden af nikotin i e-væske er varierende hvilket gør e cigaretter til den perfekte metode hvis du ønsker at trappe gradvist ud af din nikotin afhængighed. Du kan nemlig selv bestemme hvor meget nikotin der skal være i den e-væske du fylder på containeren fra gang til gang og dermed langsomt skære ned. På den måde kan du lægge den fysiske afhængighed af tobakken på hylden og samtidig tage en ”smøg” med vennerne efter frokost eller i forbindelse med den festlige lejlighed.

Du kan få e-væske i mange forskellige smags varianter, for eksempel fugt eller bær, slik så som vingummi, bolsjer eller lakrids, eller endda alkoholiske drikke, for eksempel whiskey, Bailey eller absinth. Og er du mere til den traditionelle tobaks smag kan dette også lade sig gøre, lige som du kan få mere friske varianter af e-væske med mentol, pebermynte eller eukalyptus smag.

Du kan købe billig e-væske i høj kvalitet hos Gosmoke.dk.

More articles