Fald ikke for en

03 april 2020 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Findes der virkelig folk derude, som bruger tid på at lave personlighedstest, der egentlig ikke hjælper dig noget som helst?

Ja, det må vi desværre beklage og meddele dig, og derfor bringer vi dig i denne artikel en forklaring på, hvorfor nogle af disse personlighedstester eksisterer, så du måske i bedre omfang kan gennemskue, om du har med en redelig personlighedstest at gøre eller ej.

Mange af os vil jo gerne have svar om os sig fra de store til små ting, og vi står jo ofte i omfangsrige eller afgrænsende dilemmaer i vores liv, som vi gerne vil have hjælp til, hvordan vi skal navigere i.
Kan vi endda koge de svar helt ned til at gennemgå en personlighedstest, så bliver vi næsten jublende lykkelige over at finde den slags.

Men der findes for det første den slags på nettet, hvor man klikker, og så viser det sig, at det enten er spam, eller man uforvarent har downloadet en virus ned på ens computer.

Dernæst findes der dem, der maskerer ens personlighedstest som et salgsmiddel til enten, at få dig til at købe noget fra dem eller få dig til at slutte dig til deres religiøse bevægelse.

Disse resultater vil næsten altid falde ud til, at du skal vælge deres produkter eller bevægelse.

Der er også mange kulørte magasiner, der sælger dem selv på at have personlighedstest i deres magasiner, men det er jo så overraskende, hvordan de næsten kan komme med en ny i hver udgave – hvorfor skulle der være en, der var bedre, fra uge til uge eller måned til måned?

Hav også din sunde fornuft med, for selvom du måske finder en umiddelbart uafhængig personlighedstest, så er der jo også en del kvalitetsforskelle på dem.

Find nogle forskellige og afprøv disse og se, hvordan de forskellige resultater passer sammen.

Flere Nyheder