Få tjekket din bil på dit lokale autoværksted

26 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du bosiddende i Knebel, Ebeltoft eller omegn, og har du som bilejer brug for kontakt til et pålideligt og service minded autoværksted? Så kan du med fordel vælge Kongsgårde Autoværksted. Hos Kongsgårde Autoværksted får du nemlig alt, hvad du har brug for, lige fra reparation og udskiftning af reservedele til grundige service eftersyn.

Kør bilen til service eftersyn hos Kongsgårde Autoværksted

Din bil har med jævne mellemrum godt af at blive kigget godt igennem i alle ender og kanter. Ved et service eftersyn testet en bils køre egenskaber og sikkerhed, og diverse dele bliver strammet op.

Et service eftersyn inkluderer blandt andet test af bremserne ved en bremse stand, som med stor nøjagtighed kan måle bremsernes effekt. Styretøjet gennemgås også for slør og andre fejl, som kan påvirke din kørsel. Der bliver forårsaget tjek og eventuelt skift eller opfyldning af diverse væsker, for eksempel olie, sprinkler væske og køler væske. Og endelig bliver dækkene målt og efterset, både med hensyn til luft tryk i dækkende, men også på dækmønstrets dybde. Dækkene må nemlig ikke være alt for slidte, hvis vejgrebet skal være intakt.

Hos Kongsgårde Autoværksted tilbydes professionelt service eftersyn på det vel indrettede og vel udstyrede autoværksted. Kongsgårde Autoværksted er godkendt til at stemple i bilens service bog, hvilket kan forlænge fabriksgarantien for nyere biler.

Få udbedret små og store skader hos Kongsgårde Autoværksted

Kongsgårde Autoværksted tilbyder naturligvis også reparation af skader på alle biler uanset mærke, model eller årgang. I forbindelse med udbedring af skader eller udskiftning af reservedele anvendes kun det bedste materiel og det rette udstyr. På den måde er du sikker på, at din bil får den optimale behandling, uanset om du bringer den ind på grund af en ridse i lakken eller med en total skade efter et større trafikuheld.

Bestil tid til service eller reparation på kongsgaardeauto.dk

More articles