Få professionel hjælp til istandsættelse af lejlighed

29 juni 2020 Silje Hansen

editorial

Hver måned er der mange der enten skal flytte ind eller fraflytte en lejlighed. Her er det meget normalt at der i lejekontrakten står at man skal aflevere lejligheden, som da man modtog det. Det betyder blandt andet at gulve, vægge og lofter, skal være malet og slebet uden skader, så de nye lejere kan flytte ind i lejligheden i samme stand.

Det kan være en uoverskuelig opgave at stå med selv oven i at man skal stå for sin egen flytning. Der er derfor mange der vælge en professionel løsning gennem sin udlejer, hvor der her bliver sørget for at der bliver malet og slebet gulve efter man er fraflyttet lejligheden. Det som de færreste måske er opmærksomme på er at du selv har mulighed for at stå for processen.

Der kan dermed være penge at spare ved at du selv hyrer en professionel maler og gulvsliber til opgaven. Det kan være en jungle for de fleste, da priserne ikke er synlige og tilgængelige at finde online. Du er derfor nødt til at indhente flere tilbud på den samme opgave. Her er det mest optimale, hvis du kan finde en virksomhed, der kan hjælpe med istandsætte en hel lejlighed. Det gælder både hvidtning af vægge og lofter samt at få slebet gulve og gjort hele lejligheden ren. 

Hvem kan hjælpe med komplet istandsættelse af lejligheden?

Der findes mange forskellige fagfolk, der er specialiseret i at male, gulvafslibning eller til at gøre rent. Det er dog de færreste som varetager alle opgaver for en. Det kræver at man kender til lejeloven og de standarder der forventes i forhold til istandsættelse af en lejlighed for det depositum man har lagt. Her har vi undersøgt markedet, for at finde et kompetent firma, der kan hjælpe med hele processen, når du skal stå for istandsættelse af lejlighed.

Flere Nyheder