Få opført en overdækket træterrasse – det betaler sig

05 april 2021 Astrid Pedersen

editorial

Går du og drømmer om at berige din have med en skøn træterrasse som kan bruges hele året rundt? Så bør du vælge en overdækket terrasse.

Med en overdækket terrasse kan du søge skygge for solens skarpe stråler, læ for vinden og ly for regnen hele sommeren igennem. Du kan bruge din terrasse med hel eller delvis overdækning til madlavning og hygge. Og med en terrasse varmer kan du faktisk nyde udelivet både sommer og vinter.

Hvordan skal en overdækket terrasse se ud?

Når det kommer til design af overdækket terrasse er det faktisk næsten kun fantasien som sætter grænser. Der er selvfølgelig nogle regler som skal overholdes når det kommer til opførelse af overdækket terrasse på en privat grund. En overdækket terrasse kan nemlig tælles om en tilbygning, og derfor er der selvfølgelig regulativer inden for området. Derfor bør du altid overlade opførelse af en overdækket terrasse til en professionel håndværker.

Når du får en dygtig tømrer til at forestå design, konstruktion og opførelse af overdækket terrasse kan du være sikker på at den lever op til alle standarder. Samtidig vil du kunne få gode designmæssige input til din træterrasse hos en faglært tømrer som for eksempel tømrermester Andreas la Cour fra den danske tømrer virksomhed Kun Terrasser ApS.

Andreas la Cour har igennem de seneste mere end ti år udelukkende beskæftiget sig med at fermstille flotte og unikke træterrasser i den eksklusive klasse særligt skræddersyet til de enkelte boliger. Med Andreas la Cour til hjælp er du garanteret et solidt og holdbart produkt i form af en lækker overdækket terrasse som med garanti vil føje ekstra værdi til din ejendom.

Du kan få overdækket terrasse inspiration hos Kun Terrasser ApS. Se det store udvalg af flotte træterrasse med overdækning udført af tømrermester Andreas la Cour i billedgalleriet på hjemmesiden kun-terrasser.dk

Flere Nyheder