Få opført en flot og lækker træterrasse

12 juni 2021 Astrid Pedersen

editorial

Flere og flere danske familier vælger den hippe staycation model, når ferien skal afholdes i disse år. Dette skyldes at vi i stigende grad får øjnene op for de mange glæder vort smukke land kan tilbyde.

Sammen med en øget bevidsthed om vort globale CO2 aftryk og ønsket om at spare penge på dyre ferierejser giver det smukke danske sommerland os al mulig god grund til at tilbringe sommeren under de hjemlige himmelstrøg.

Tilhører din familie denne gruppe af bevidste danskere som foretager dette valg kan du se frem til at slippe for stressede lufthavne, kedelige flyrejser og ditto hoteller med dårlig mad og trange forhold. Er du tilmed så heldig at være i besiddelse af et hus med egen have behøver du og din familie faktisk ikke engang at bevæge jer uden for matriklens rammer for at få det bedste ud af den danske sommer.

Det eneste du skal gøre for at skabe det perfekte ferie paradis er at sørge for at ungerne har de rette udendørs legeredskaber, for eksempel en have trampolin, et gyngestativ og måske endda en have pool. Og de voksne kan samtidig forkæles med en lækker træterrasse.

Kan jeg selv bygge den nye træterrasse?

Er I blevet enige om at berige haven med en flot træterrasse bør du overveje at lade en professionel tømrer om at opføre denne.

Hvis din nye træterrasse skal fungere som ramme om familiens samvær de næste mange somre skal den nemlig opføres på et solidt fundament og en bæredygtig konstruktion. På den måde kan du sikre at din nye træterrasse kan holde til de hårde danske vejrlig år efter år. Og samtidig vil terrassen kunne betragtes som en investering i din ejendom.

Du kan altid kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS for et skarpt tilbud på en flot træterrasse – læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/.

Flere Nyheder