Få mere cloud hosting få færre penge

Undertegnede har jo nu i 5 år arbejdet som tegner. Siden jeg tegner alle mine ting helt digitalt, så ligger samtlige af mine illustrationer på min egen pc.  Så jeg besluttede for omkring et år tilbage selv at benytter cloud hosting til sådan at opbevare mine illustrationer. Således så kunne jeg jo åbne sådan en god illustration samt tegne lidt videre på den, ligemeget hvor jeg nu er henne, samt hvad for en pc som jeg sidder ved. Det var dog vanskeligt at gå i gang samt jeg måtte også ringe rundt til IT supporten en del gange.

Jeg startede ud med selv at søge lidt efter den helt rette cloud hosting. For jeg havde jo hørt om begrebet af en god ven, som samtidig også havde foreslået et par virksomheder. Undertegnede så dem alle godt igennem samt sammenlignede dem så med et par andre sider jeg opsporede. Og nu har jeg jo faktisk aldrig helt været så fantastisk til det med internet samt nye mærkelig programmer. Og det tog mig jo flere måneders tid at lære hele mit tegneprogram rigtigt at kende. Så det var også vigtigt at min egen nye cloud hosting også havde sådan en rigtig god IT support. Således kunne jeg jo bare ringe til de søde folk, hvis nu at der opstod problemer. Undertegnede havde jo til sidst 4 forskellige cloud hosting firmaer. Så jeg besluttede at afprøve hele deres IT support. Så jeg ringere jo til hver af dem, hvor jeg så spurgte dem alle om sådan en stribe ting som jeg ikke lige vidste om cloud hosting. Og det selskab som kom med alle de allbedste samt mest brugervenlige svar valgte jeg så. Så jeg købte en god abonnement med det firma, hvor jeg jo fik sådan en god portion hukommelse til dels nye samt gamle illustrationer. IT supporten tilrådede samtidig at undertegende så hvade hele mit tegneprogram inde i min egen cloud hosting. Således kunne jeg jo bare åbne programmet uden sådan at opsætte det på en pc. Da det så første lå rigtigt inde i min egen cloud hosting så gik det som en hel leg. Den venlige IT support viste mig hvorledes jeg faktisk blot skulle logge mig rigtigt ind igennem en frisk pc og med det samme åbne det program samt også få god adgang til samtlige af mine illustrationer.

Men den her store hjælp fra denne gode IT support, der fik jeg også benyttet min egen spændende cloud hosting ganske meget. Og det var herligt at min egen hjemmecomputer samt min egen bærbar pc hele tiden havde de samme filer fyldt med illustrationer. Så jeg kunne begynde sådan en tegning herhjemme, og senere logge på min egen cloud hosting med min bærbar, og arbejde videre på min illustration. Og det er jo dels nemt samt virkelig effektivt. Samtidig så gemte jeg jo også billedkopier af alle mine illustrationer. Og sådan der havde jeg jo hele tiden min egen helt opdaterede samling med mig overalt.

Og det gavnede mig en dag, hvor jeg så på en ferie inde i København så mødte sådan en leder for et reklamebureau. For normalt har jeg jo ikke lige mine tegninger på mig. Men nu der kunne jeg jo nemt åbne hele min fine cloud hosting og fremvise til ham alt jeg nu lige har lavet igennem årene. Han var virkelig overrasket over hele mit godt arbejde og tilbød mig et job som en fast tegner for hans selskab. Jeg kunne jo ikke lige lade være med også at ringe til deres IT support, for at rose til alt det rigtig gode arbejde de har gjort. De har jo hjulpet mig mange gange, samt hele deres cloud hosting har jo også fået mig et godt arbejde. Men jeg bruger jo stadigvæk cloud hosting nu, selvom jeg jo ikke så tit taler med deres IT support. Selvom at deres IT support også er venlig samt ganske effektiv, er hele denne cloud hosting så simpel, at jeg jo ikke helt mere har behov for dem længere.