Få løsnet op for spændingerne med en grundig massage

01 March 2022 Astrid Pedersen

editorial

Døjer du til daglig med smerter i skuldrene og i nakken, stivhed i ryggen eller måske spændinger over lænden? Så har du højst sandsynligt infiltrationer i dine muskler.

Infiltrationer er som oftest resultatet af en dårlig arbejdsstilling eller mange gentagne bevægelser i løbet af dagen. De smertefulde myoser kan være rigtig svære at komme af med. Og lader du bare stå til kan du risikere dårlig nattesøvn, nedsat bevægelighed og inflammation i dine led som følge deraf.

Bliv smerter og spændinger kvit med en god massage

Ønsker du at opnå mere smidighed og mobilitet i dine muskler og i dit bindevæv, med færre smerter og mere overskud i hverdagen til følge? Så bør du opsøge en dygtig massør som kan være dig behjælpelig med en god massage.

massage

Med hjælp fra en massør, som med jævne mellemrum kan ælte dig grundigt igennem, vil du faktisk med tiden kunne blive aldeles smertefri. Samtidig vil du gennem massage kunne styrke dine muskler og smidiggøre dit bindevæv hvilket medvirker til øget bevægelighed og et bedre blodomløb. Og endelig er der god evidens for at regelmæssig massage dulmer stress symptomer i ikke ubetydelig grad.

Hvor kan jeg få massage i Odense?

Hvis du er bosat i Odense kan du med fordel opsøge Klinik Velvære hvis du ønsker en professionel massage behandling.

Klinik Velvære tilbyder alle former for massage, såvel fysiurgisk massage som wellness massage, sports massage og dyb bindevævs massage. Hos Klinik Velvære er du i trygge og sikre hænder fra de øjeblik du lægger dig på briksen til du forlader klinikken, mange smertefulde spændinger fattigere.

Hos Klinik Velvære finder du udelukkende dygtige og veluddannede massører, som står klar til at hjælpe dig med at komme dine smertefulde spændinger og infiltrationer til livs. Klik ind og bestil tid til en grundig massage på klinikkens hjemmeside klinik-velvaere.dk

More articles