Få kvalificeret hjælp til tømrer- og snedkerarbejde

05 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når boligen skal renoveres, og du i den anledning skal have opført nye vægge eller måske endda en helt ny tilbygning til dit hus, er det smart at have kontakt til de rette fagpersoner. Men hvilken type håndværker skal du egentlig vælge til dette formål – en tømrer eller en snedker?

Hvad er forskellen på en tømrer og en snedker?

De to forskellige stillings betegnelser tømrer og snedker bliver ofte brugt i flæng – og ofte vil en tømrer og en snedker da også varetage mange af de samme opgaver. Ofte forholder det sig sådan at en tømrer arbejder med de mere grovere opgaver i forbindelse med eksempelvis konstruktion eller bygge projekter, hvor en snedker tager sig af det lidt mere specialiserede og detalje orienterede arbejde.

Du vil som regel se en tømrer arbejde med eksempelvis montering af vinduer, lægning af trægulve, anlæggelse af træ terrasser samt opførelse af nye tag konstruktioner eller tilbygninger i træ så som carporte, mens snedkeren primært udfører sit arbejde på et værksted.

I mange tømrer og snedker virksomheder arbejder de to typer håndværkere side om side i forbindelse med udførelse af træ arbejde – for eksempel i private boliger. Her kan man eksempelvis se snedkeren fremstille døre og vinduesrammer i værkstedet – og tømreren forestå montering af disse i den nyopførte bygning.

Der er således mange fordele ved at vælge en kombineret tømrer og snedker forretning når du skal have hjælp til et bygge projekt eller til en renovering. Du vil være sikker på at der er god kommunikation mellem håndværkerne. Og du kan være sikker på at de enkelte dele kommer til at passe perfekt sammen.

Hvor finder jeg en dygtig snedker i Trekantsområdet?

En sådan virksomhed finder du i Vejle hvor Tømrermester Jean-Albert har til huse. Tømrermester Jean-Albert er din tømrer og snedker virksomhed i Trekantsområdet – læs mere på https://tomrerjeanalbert.dk/ 

More articles