Få kattene passet på en kattepension

08 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kommer hjem til Stenløse, efter du har holdt en forlænget weekend sammen med din bedre halvdel, men allerede ved hoveddøren er der bare en fornemmelse af, at noget er galt i jeres lejlighed.

Når I kommer ind, ser I da også, at katten har væltet vaser, pisset på gulvet, ridset i tapetet og meget andet.

I begynder næsten at overveje, om katten har laver andet end ravage, mens I var væk, for det er da så omfangsrigt, at man tror, at katten bevidst bare har gået efter at lave ødelæggelser.

Det endte således med at blive en dyr ferie, og katten kunne tydeligvis ikke passe sig selv.

I overvejer til næste gang, at nogen skal komme at se til katten nogle gange i løbet af dagen, men så kommer katten måske til at kede sig?

Men ingen af jeres nære venner eller familie har mulighed for at passe katten, så skal I nu til at droppe helt at tage på ferie?

Katten er i gode hænder på en kattepension

Nej, I skal da tage på ferie og da også længere end bare en lang weekend, men så er det måske værd at overveje at få katten passet – eller kattene, hvis I får flere – på en kattepension i Stenløse.

Her vil man tage sig godt at kattene og være sikre på, at de får et hjem væk fra deres vanlige hjem, så de stort set ikke opdager, at de ikke er derhjemme mere.

Man vil tage sig af kattene og behandle dem så godt, som var de derhjemme.

Det er altid en bedre løsning end at lade kattene være derhjemme, hvis man så ikke kan nyde ferien af frygt for, hvad kattene laver derhjemme, for så slapper man jo ikke helt af.

Overvej derfor en kattepension som den bedste løsning. 

More articles