Få hjælp til familiens problemer hos psykolog i Odense

01 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Oplever du problemer i din familie, og har du svært ved at se hvordan familien skal kunne løse dem på egen hånd? Så bør du overveje at opsøge en familie psykolog.

Hvorfor gå til psykolog med familien?

Der kan være mange grunde til at få hjælp fra en psykolog når familielivet er kørt af sporet. Familien er en solid og alligevel skrøbelig enhed – og der skal ofte ikke særlig meget til for at det hele ramler.

Problemer hos et enkelt familiemedlem kan have en afsmittende effekt på hele familien. Hvis en af forældrene for eksempel udvikler et misbrug kan dette have indflydelse på familiens sammenhængskraft. Det kan også ske at et eller flere af børnene i familien er ramt af en psykisk lidelse, problemer relateret til adfærd, kognition eller det sociale liv, eller ADHD, Aspergers eller autisme.

Sådanne problematikker har det med at tære på kræfterne i en familie da de kræver megen opmærksomhed, og måske endda kan føre til at andre familiemedlemmers behov bliver forsømt. Og så er der ikke langt til decideret dysfunktion i familien.

Hvor kan jeg få til familie psykolog i Odense?

Hvis du og din familie er bosat i Odense eller nærmeste omegn er det en god idé at finde en autoriseret psykolog som residere i det området.

I Odense finder du psykolog Jens Henrik Thormann, som igennem flere årtier har hjulpet børn og unge samt deres familier til at genskabe harmoni og balance i hverdagen på trods af problemer og udfordringer. Jens Henrik Thormann har arbejdet i privat praksis såvel som på diverse klinikker, børneafdelinger og bosteder for udsatte børn og unge, og har således lang og god erfaring at trække på.

Du og din familie vil med sikkerhed kunne få den hjælp I behøver hos autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann. Læs mere på http://www.psykologpraksis-odense.dk/Velkommen.html 

 

Flere Nyheder