Få hjælp af en kostvejleder til at spise korrekt

25 January 2020 Emilie Jacobsen

editorial

Når du har problemer med din krop, kan det i mange tilfælde skyldes, at du ikke spiser korrekt. Diabetes kan for eksempel opstå, fordi du spiser forkert. Samtidig kan en lang række andre sygdomme skyldes, at du er overvægtig. Det kan for eksempel være podagra. Både, når du har brug for at tabe dig, og når du vil en sygdom til livs, er det derfor vigtigt, at du sørger for at spise den rigtige mad. 

Men det kan være svært at komme i gang med at ændre sine kostvaner fra den ene dag til den anden. Det kræver meget energi og et stort engagement. Samtidig kan det være lidt af en videnskab for dig, at du skal sætte dig ind i, hvilken kost der vil være den bedste for dig. 

Derfor er det en god ide, at du allierer dig med en kostvejleder. Vedkommende vil kunne hjælpe dig med at finde ud af, hvad der vil være den rigtige kost for dig eller ej. Dermed vil du kunne spare meget tid i forhold til, hvis du selv skulle sætte dig ind i det. 

Leder du efter en kostvejleder i Aarhus, kan du for eksempel kontakte Frede Damgaard. Han har mange års erfaring på området, og du kan derfor få masser af støtte og vejledning hos ham. Han underviser blandt andet andre i, hvordan de skal vejlede i kost. Det siger noget om, hvor stor erfaring han har. 

Når du kommer hos Frede Damgaard, kan du vælge mellem, om du vil have kostvejledning, eller om du vil have et fuldt helbredstjek. Det sidste er selvfølgelig mere omfattende, og det er derfor også lidt dyrere. Det kan dog være det værd, da du netop ikke bør spøge med dit helbred, men bør sikre dig, at du spiser ordentligt, så du kan være sund og rask resten af livet. 

More articles