Få has på dine dårligdomme med akupunktur i Viborg

03 januar 2019 Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med smerter i ryg, lænd, nakke eller skuldre? Har du jævnligt spændings hovedpine, migræne, eller måske Hortons hovedpine? Ønsker du hjælp til at holde op med at ryge, eller til at opnå et varigt vægttab – eller ønsker du at slippe af med en generende allergi? Så kan akupunktur med stor sandsynlighed hjælpe dig, som et led i et effektivt og langtids holdbart behandlings forløb.

Hvad er akupunktur, og hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

Akupunktur er en gammel, østerlandsk behandlingsform, som ved hjælp af nåle stimulerer visse punkter på kroppen – de såkaldte akupunktur punkter. Disse punkter sidder i forbindelse med kroppens energi baner, også kaldet meridianerne. I følge den filosofi, som ligger bag klassisk akupunktur praksis, opstår sygdomme og smerter i kroppen som følge af ubalancer og blokeringer i disse energi baner.

Ved hjælp af tynde, steriliserede nåle påvirkes meridianerne via de følsomme akupunktur punkter, således at energien bliver forløst i i energi banerne og atter kan flyde frit. På den måde kan kroppen få mulighed for selv at rette op på sine ubalancer, og dermed hele sig selv.

Akupunktur Viborg ved certificeret akupunktør hos Brise Akupunktur

Leder du efter kvalificeret og kompetent akupunktur behandling i Viborg eller omegn, kan du tage et kig på Brise Akupunktur. Her finder du dygtige akupunktører og andre former for alternative behandlere, som står klar til at sammensætte et skræddersyet og holistisk behandlings forløb til dig, baseret på din unikke historik og din generelle helbreds tilstand.

Hos Brise Akupunktur er det hele menneske samt det enkelte individ i fokus, og du kan derfor regne med, at din behandling bliver tilpasset netop dine behov. Du kan således ikke vælge imellem fast tilrettelagte behandlingsprocedurer – behandlingerne bliver individuelt udmålt. Din behandling kan for eksempel sammensættes af Kranio Sakral terapi, akupunktur og posturologi, afhængigt af din krops behov.

Læs mere på brise-akupunktur.dk

Flere Nyheder