Få hænderne fri til andre formål med smart børnemad

06 september 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Når du er ude at gå tur med dit barn i klapvognen, kan det hurtigt ske, at han eller hun bliver sulten. Du har sikkert prøvet at give noget mad, inden I tog af sted, men børn spiser jo som bekendt kun, når de er sultne. Og hvis det sker, ti minutter efter at I er gået hjemmefra, så er det jo sådan, at det er.

For at undgå, at du skal styrte hjem og tilberede mad, er det smart, at du har noget færdigmad med på turen. Dermed kan du hurtigt give dit barn noget at spise, og du kan få hænderne fri til at fortsætte turen, hvilket kan være virkelig rart, når I nu endelig er kommet ud af døren.

En virkelig nem løsning for dig, når det kommer til at have mad med, er Semper børnemad. Det fås blandt andet som smoothies, hvor børnene meget hurtigt kan lære at drikke af dem. Det er virkelig rart for dig som forælder, at du ikke er nødt til at hjælpe, men kan fortsætte med at gå, se på din mobiltelefon, eller måske endda selv få noget at spise.

Vælg børnemad, der kan holde i lang tid

Det nemmeste for dig er, at du bare kan have noget børnemad liggende i klapvognen eller barnevognen. Dermed behøver du ikke at tænke over, at I skal have mad med, hver gang I går ud af døren.

En stor del af børnemaden fra Semper skal ikke ligge på køl og kan derfor sagtens ligge i for eksempel pusletasken. Det gælder for eksempel både for deres smoothies og for deres mad på glas.

Dermed er det hurtigt og nemt at få fat på det, når du har brug for det. Du skal selvfølgelig være opmærksom på udløbsdatoen, men mon ikke, at din søn eller datter får spist maden lang tid før, at den udløber.

Flere Nyheder