Få fokus på din teknik med en svømning træningslejr

27 October 2018 Astrid Pedersen

editorial

Er du svømmer i din fritid, og kunne du godt tænke dig at træne mere intensivt? Så er du ikke alene. Mange amatør sportsudøvere lider under hverdagens pres, og mangel på tid til – og mulighed for – at fokusere mere på deres sportsgren. Som amatør er man jo desværre bundet af hverdagens forpligtelser på jobbet, og de fleste har også hjem og familie, som skal passes. Dertil kommer, at det kan være op ad bakke at skaffe banetider til intensiv dyrkning af vandsport. Der findes kun et begrænset antal svømmehaller – og det går ikke at skulle svømme skulder om skulder med motionssvømmere og andre badegæster, når man forsøger at træne seriøst.

Tag med din svømmeklub på intensiv svømning træningslejr

Hvis du har fornemmelsen af, at andre medlemmer af din svømmeklub lige som dig kunne trænge til mere fokus på teknik og på sporten generelt, kan du overveje at foreslå, at I tager på svømning træningslejr med Yak Sport. Yak Sport er arrangør af sportsrejser og træningslejre for såvel professionelle som semi professionelle og amatører ud i sportsgrene som golf, svømning, fodbold og tennis.

Når du booker en uges svømning træningslejr gennem Yak Sport, får du og din klub ophold på et hotel af fineste standard i enten Spanien, Portugal eller Kroatien. Og det er all inclusive – det vil sige, I skal ikke tænke på indkøb, tøjvask eller rengøring. Dette giver jer mulighed for at fokusere 100% på træningen og på at komme i bedre form eller forbedre den individuelle teknik.

Svømning træningslejr med Yak Sport – en god investering i holdet

Samtidig kan en træningslejr medvirke til at ryste holdet sammen, og dermed højne jeres team spirit. Alt i alt er en svømning træningslejr en ideel måde at tilbringe ferien på, hvis man er en rigtig vandhund med høje ambitioner!

Læs mere på https://yaksport.dk/traeningslejr/svoemning/ 

More articles